Σελίδες

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Welcome to the Soft side #romantic_hair_styles




"Είχε  λουλούδια και τον άνεμο στα μαλλιά της..και ήτανε όμορφη"

Πολύ θα ήθελα να ήταν έκφραση από κάποιο βιβλίο η παραπάνω (πιθανόν να υπάρχει κάτι αντίστοιχο)ώστε να ξεκινήσω το post λίγο και καλά ψαγμένα αλλά προς απογοήτευσή σας είναι μια δικιά μου σκέψη όταν είδα αυτόν τον γάμο(...και αυτόν) σε μια απόλυτη στιγμή guilty pleasure στο site Green Wedding Shoes (είναι τέλειο..).
Πολύ μ' αρέσουν οι γυναίκες όταν σπάνε τους κανόνες και τα πρέπει,στην Ελλάδα κι αν έχουμε, σε μια γαμήλια τελετή.
Τι θες πραγματικά από εκείνη την μέρα? Εγώ προσωπικά θα ήμουνα ευχαριστημένη και με μια χούφτα ανθρώπους και με ένα απλά όμορφο φόρεμα,θα ήθελα απλά τα πάντα γύρω μου να ξεχειλίζουν αληθινή αγάπη και χαρά. Θα ήθελα να βλέπω και να αισθάνομαι μόνο χαμόγελα  Αυτό που  πραγματικά όμως λατρεύω είναι αυτά τα υπέροχα φαινομενικά χωρίς κόπο χτενίσματα.
Λουλούδια και πριγκιπικά elegant κοσμήματα γεμίζουν τις σκέψεις μου και τώρα τα δικά σας μάτια.


Το πιο σημαντικό για να πετύχεις ανάλογο αποτέλεσμα είναι φυσικά ο τρόπος που τα περιποιείσαι τα μαλλιά σου. Προσωπικό αγαπημένο είναι το CHI Keratin Silk Infusion το οποίο έχω αναφέρει ξανά εδώ. Πέρα όμως από ένα μαγικό λαδάκι πρέπει να προσέχεις τα σαμπουάν σου,την μαλακτική σου 
και ότι άλλο χρησιμοποιείς τόσο όσο προσέχεις τι βάζεις στο δέρμα σου. Ξέρω ότι δεν είναι καλό να αλλάζεις συχνά σαμπουάν για το Ph του δέρματος αλλά μπορείς να χρησιμοποιείς 2 διαφορετικά σαμπουάν ταυτόχρονα με σκοπό να δημιουργείς μια ρουτίνα με την οποία το δέρμα σου θα "βολευτεί".
Για παράδειγμα όταν περιποιείσαι το δέρμα σου πρώτα το καθαρίζεις και μετά το ενυδατώνεις. Έτσι συμβαίνει και με τα μαλλιά σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς στο πρώτο χέρι ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και να συνεχίσεις με το σαμπουάν για θρέψη, για ενυδάτωση, για όγκο, για ό,τι θες,θα ανακαλύψεις πόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχουν.Απλά αυτή την ρουτίνα θα πρέπει να την διατηρείς σταθερή ώστε να μην αλλάζει το Ph της κεφαλής.
Τα αγαπημένα μου σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό είναι τα παρακάτω.



1. Pantene σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό κλασσική-σταθερή-αγαπημένη αξία
2. Herbal Essences 0% λιπαρα ιδανικό για λιπαρά μαλλιά και για περίοδο που λούζεστε συχνά (καλοκαίρι ας πούμε)
3. Dr Organic Tea Tree Shampoo για βαθύ καθαρισμό λίγο πιο τσιμπημένο στην τιμή αλλά αξίζει διότι απλά νιώθεις την καθαριότητα και την μυρίζεις.

Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα για τα μαλλιά?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου