Σελίδες

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Perfect Romance




 Ήρθε λοιπόν η καρδία του καλοκαιριού μαζί με τα ζεστά απογευματάκια και τις δροσερές βραδυές.. Ξέρω...  ο καιρός μπορεί να φαντάζει(η μάλλον να είναι) αφόρητα ζεστός...Αυτό όμως μας δημιουργεί την διάθεση να ντυθούμε λίγο πιο ανάλαφρα, να χαλαρώνουμε, να ηρεμούμε μια ανάσα πριν μπούμε  πάλι στην ρουτίνα μας.
 Αυτό είναι που αγαπώ στο καλοκαίρι, που ξαφνικά σε κάνει να έχεις διάθεση για όμορφες στιγμές και αλλιώτικα σκηνικά από την ώρα που ανοίγεις το παράθυρο σου το πρωί. Βόλτες και χαλαρά καφεδάκια πλημμυρίζουν τις μέρες μας μαζί με ματιές όλο νόημα και υποσχέσεις. Τι κι αν το καλοκαίρι  έρχεται κάθε χρόνο, τι κι αν έβαλες αυτό το φόρεμα χίλιες φορές οι γυμνοί σου ώμοι δεν έμοιαζαν ποτέ τόσο σαγηνευτικοί στον καθρέφτη σου. Τα πεδιλάκια σου δεν είχαν ποτέ τόσο γλυκό ήχο και τα λυτά σου μαλλιά  πιο μεταξένια υφή στην πλάτη σου. Όλα σε προετοιμάζουν για ρομαντικά σκηνικά με ερωτική διάθεση καθώς διανύουμε γλυκά το καλοκαιράκι... Αυτό το post λοιπόν είναι γεμάτο από Perfect Romance και όνειρα..
Όντας ακόμα στο mood του προηγούμενου post κλικ-κλικ.



Όνειρα για χαμόγελα και δημιουργία όμορφων αναμνήσεων.
Αφήνεσαι να χαρείς την στιγμή.
Αγαπώ αυτή την ρομαντική διάθεση!!
Πώς λοιπόν μπορείς να δημιουργήσεις την τέλεια ρομαντική διάθεση?
Χαμηλός φωτισμός,χαλαρή μουσική και ποτό.
Να λοιπόν τα προσωπικά μου αγαπημένα.
Πρώτο, κύριο και τρομερά αποτελεσματικό είναι να ανάψεις αρωματικά κεριά. Τα αγαπημένα μου είναι το Jinger Lily από τα Zara Home. το Vanilla Cupcake από Yankee Candles και το πράσινο μήλο από τα IKEA.

To Jinger Lily από τα Zara Home  έχει μια μυρωδιά πιο "ώριμη" αν μπορώ να το πω αυτό.. Είναι λουλουδένια αλλά πιο γυναικεία και χαλαρωτική, μοιάζει να έχει βάθος. Θέλω να την μυρίζω συνέχεια και είναι η αγαπημένη μου για pamper evenings.
To Vanilla Cupcake από Yankee Candles  είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι δηλαδή μια πολύ γλυκιά μυρωδιά, πιο παιχνιδιάρικη και βανιλένια ιδανική για χαλάρωση.
Το πράσινο μήλο απο τα IKEA είναι αυτό ακριβώς που λέει, δηλαδή είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά πράσινου μήλου που εμένα μου θυμίζει καθαριότητα για κάποιο λόγο. Είναι επίσης αυτό που ανάβω πιο συχνά λόγο ότι τα παραπάνω είναι και πιο ιδιαίτερα και πιο ακριβά.Αυτό όμως δεν το κάνει λιγότερο αποτελεσματικό και αγαπημένο.
 Δευτερό και εντελώς κλισέ φτιάξε ένα δροσερό cocktail. Το δικό μου αγαπημένο είναι το Daquiri,  στον εν δυνάμη αντρούλη μου το Mohito και τα δύο έχουν βάση λευκό ρούμι οπότε...
 Έχω απο κάτω δύο βίντεο με τον Jamie Oliver που τα δείχνει στην πιο απλή εκδοχή τους στο κανάλι του Jamie Oliver's Drinks Tube.
Εάν θέλετε στο Daquiri μπορείτε να βάλετε χυμό φράουλας κάνει την ίδια δουλεια ή ότι σας αρέσει.



 Τελευταίο και  απαραίτητο ΜΟΥΣΙΚΗ...
Βάλε δυνατά ή σιγά ,όπως σε βολεύει, την μουσική που εσένα σου βγάζει ρομαντική διάθεση. Για μένα επειδή είμαι λίγο πιο παλιομοδίτισα σε αυτό προτιμώ κλασσικές αξίες για κάτι τέτοιες στιγμές. Μην ξεχάσεις να χορέψεις λίγο....

Tony Bennett- The way you look tonight.


ή
Will you still love me tomorrow από Amy Winehouse


ή 
 Ben e king-Stand by me



Χ Ο Χ Ο
Ποιές είναι οι δικέ σας προτάσεις??










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου