Σελίδες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Never Say Never..


Never Say Never..




   Όοοοχι, δεν είμαι fan του Jastine Bieber, ούτε έχω ιδιαίτερο  πρόβλημα

με το παλικάρι, (αρκεί να μην ξαναδώ τον εσωτερικό του κόσμο), any way..
Κι εκεί που κάθομαι ήρεμα στο καναπέ μου τσουπ! ακούω την μικρή μου αδελφή να λέει ''..εγώ; Ποτέ!!!'' (χο χο χο, ναι καλά)..! Αναρωτιέμαι λοιπόν,
πόσες φορές έχουμε πει αυτή την λέξη; Πόσες φορές απλά δεν ίσχυε; Πόσες φορές θα την πούμε ακόμα, που πολύ πιθανό να μην ισχύουν και αυτές; wtf!! ...ΠΟΛΛΕΣ!!!  ^_^
   Προφανώς και δεν θα σκεφτώ, ότι ο λόγος μας είναι για τον γάιδαρο καβάλα, απλά αλλάζουν οι ανάγκες, τα θέλω, τα πρέπει και πάνω απ' όλα ο χαρακτήρας  μας όσο μεγαλώνουμε. Ουφ!! κι αφού απενοχοποιήθηκα από τις κακές σκέψεις
μπορώ να συνοψίσω λίγο πολύ τα ''ποτέ'' που έχουν υποθεί κατά καιρούς αλλά
ποτέ δεν ίσχυσαν.

   
   1. Δέν θα ξαναπιώ ΠΟΤΕ τόσο...
   Είναι τόσο all time classic που ξεπερνάει και το ''Bohemian Rhapsody'' των Queen. Βρε μανάρι μου, αφού ούτε εσύ δεν το πιστεύεις, γιατί το λες; Ναι, ναι το ξέρω, είναι βάρβαρο να είσαι στις 6 το πρωί αγκαλιά με την λεκάνη της τουαλέτας ανακαλύπτοντας κι εσύ τον εσωτερικό σου κόσμο, ενώ κουτουλάς από την νύστα κι ενώ τα πάντα γυρνάνε, αλλά ξέρεις, είναι θέμα χρόνου να το ξεχάσεις και να ξανακαταλήξεις στα ''κρασοπουλειά'', πίνοντας και χορεύοντας.. Γι' αυτό σταμάτα να καταριέσαι αυτούς που σε ποτίζανε ή τον barman που σου έβαλε μπόμπες τα 'θελε ο πισινός σου!
Keep Calm And Stay Drung!!!

   2. Δεν μπλέκω ποτέ με μικρότερο.   

   Το κλασικό μας πλάνο λίγο πολύ λέει πως,''Ο άντρας πρέπει να είναι ώριμος, να υπάρχει μια διαφορά στην ηλικία, διότι πως θα συνεννοηθείς με τα πιτσιρίκια; πρέπει να σε κυκλοφορεί ένα πράγμα, να είναι κατασταλαγμένος, με την δουλεία και την ανεξαρτησία του...'' και μπλα μπλα μπλα...!
Συμφωνώ!! Πιάστε μου κι εμένα έναν ίδιο..!
Αλλά έλα, που έρχεται η στιγμή, που γνωρίζεις κάποιον, σ' αρέσει, επικοινωνείς, γελάς και ανακαλύπτεις ότι τον ''πατάς'', ενώ, ή ήδη την έχεις πατήσει, ή απλά την πάτησες άθελά σου στην πορεία.
Μεταξύ μας, ίσως και να σε ενοχλεί ενδόμυχα, όσο open mind και να είσαι,
αλλά και τι έγινε; τα πάντα είναι μέσα στην ζωή και η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη.. και ως γνωστόν ''ο έρως χρόνια δεν κοιτά'', είτε τον βοηθάς στις πανελλήνιες, είτε του ξεχωρίζεις τα χαπάκια για την πίεση και το ζάχαρο.

 
   3.Πάνω στην μπάρα εγώ;;; Ποτέ!!
   Κράζεις που τις βλέπεις επάνω στις μπάρες, στα τραπέζια, στις καρέκλες να κουνιούνται και να λυγιούνται, με όλο το fan club από κάτω να χαλβαδιάζει. Δεν αναρωτιέσαι τι σόι ευχαρίστηση παίρνει εκείνη την ώρα χορεύοντας  στο 1 τετραγωνικό ,διότι ξέρεις!!! θέλει να προκαλέσει, να πάρει την επιβεβαίωσή της και να γίνει το επίκεντρο. Κρατιέσαι στο ύψος σου όμως, εξάλλου δεν είναι και το στυλ σου ν' ανεβαίνεις και να δείχνεις σε όλους πως το κουνάς, άσε που δεν λέει να γκρεμοτσακιστείς από την μπάρα με το 12ποντο..(ξεφτίλα). Όμως έχω να πω το εξής, σιχαμένα ποτά! σιχαμένα στοιχήματα! σιχαμένες υποσχέσεις! (εγώ μια φορά έτσι την πάτησα). Ρίχνεις τις αναστολές σου και απλά λες..''ε και τι έγινε;'' Όλα παίζουν κοριτσάρες και όλα εμπειρίες είναι..πλάκα έχει!! (συμβουλή στις πρωτάρες ίσιο πατούμενο, ή πέταμα τα τακούνια)

    4.Σχέση από απόσταση; Ποτέ ! (ξανά)
   '' Ήμουν μικρή και άπειρη, ήταν και ο πρώτος μου έρωτας, αχ! και τόσο μα
τόσο όμορφος. Απόσταση και χαζομάρες, θα τα ξεπεράσουμε όλα και θα ζήσουμε ευτυχισμένοι για πάντα..''
Η σκληρή πραγματικότητα λοιπόν μας ξυπνάει κάπου εκεί που, ή, έχει βρει άλλη και μας γαμάει την ψυχή, ή, μετά από κανένα χρόνο έχουμε αγανακτήσει διότι μας έχει βγει το λάδι από τις ζήλιες, τις υστερίες, τις πιέσεις και τις καθημερινές αναφορές (ξύπνησα, κατούρησα, έφαγα, πλύθηκα..) ή, απλά έχει επέλθει η αναμενόμενη φθορά τού χρόνου και πάνω απ' όλα της απόστασης και αντιλαμβανόμαστε, ότι απλά δεν πάει άλλο! Εκεί λοιπόν, είναι το σημείο που καταλαβαίνουμε, πως το να μην έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου, όποτε τον θες και τον έχεις ανάγκη είναι από τα πιο στενάχωρα πράγματα που μπορείς να βιώσεις...άρα; ''Εγώ σχέση από απόσταση; ποτέ ξανά!''
    Ναι καλά! Κι ενώ πας να δεις την φίλη σου, ελεύθερη και ωραία, η οποία  σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζεις τον υπέρτατο ''Θεό'' και ξαφνικά οι δηλώσεις πάνε στον κάδο! Κάνεις το Θεσ/κη-Αθήνα, Γλυφάδα-Σύνταγμα.
Αφού λοιπόν το έκανες μια φορά, να ξέρεις, πως αν σου ξανάτύχει θα το ξανακάνεις, ούσα έμπειρη αυτή την φορά (και καλά)! Βέβαια και πάλι η κατάληξη δεν θα διαφέρει, μην έχεις αυταπάτες..1χρόνο; 2; 3;! η πιστολιά θ' ακουστεί!

 





 
    5.Εγώ μ' αυτόν; Ποτέ!

    Δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις της ηττοπάθειας, όχι! Είναι και οι περιπτώσεις που γνωρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σε ελκύει ερωτικά (στην αρχή τουλάχιστον). Είναι οι περιπτώσεις που σου πετάνε δήθεν πονηρές ατάκες για τον κολλητό σου κι εσύ θες να πλύνεις το μυαλό σου με χλωρίνη να σου φύγουν οι εικόνες. Όπως φυσικά, είναι και οι περιπτώσεις που βλέπεις το number 1 απωθημένο σου και είσαι σίγουρη, ότι εσύ και αυτός ποτέ (ξανά) μαζί. Επειδή όμως έρχεται μια μέρα που, ότι πιστεύουμε ανατρέπεται, που ενώ κάποια πράγματα φάνταζαν απίθανα ξαφνικά είναι απόλυτα προσβάσημα, Νever say never! Οι άνθρωποι δεν μας ελκύουν μόνο με την ομορφιά, αλλά με το μυαλό, την συμπεριφορά, τον χαρακτήρα...κι εκεί είναι που κερδίζουν πραγματικά. Δεν λέω, οι περιπτώσεις που σε γουστάρει κάποιος και απλά δεν σε ''τραβάει'' και ας είναι και το καλύτερο παιδί είναι άπειρες αλλά δεν αποτελούν και την εξαίρεση στον κανόνα!

    Νομίζω πως θα σταματήσω εδώ, υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα μπορούσα να γράψω (μην αρχίσω το -ποτέ δεν θα κερατώσω-) θα γράψω βιβλίο και  εφόσον ο σκοπός μου δεν είναι αυτός, βάζω ένα stop.
Ποτέ να μην λέμε ποτέ λοιπόν γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ μα ποτέ δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Το για ''πάντα'' και το ''ποτέ'' ίσως είναι από τις πιο ψεύτικες λέξεις.. δηλώσεις της στιγμής, επηρεασμένες από την ψυχολογία και τις εκάστοτε καταστάσεις που βιώνουμε. Open mind θα έλεγα και δεν κολλάμε πουθενά, έτσι! για τα ''ποτέ'' μας που ποτέ δεν ακολουθήσαμε..
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου